swiss replica watch De mens heeft diepe oprechte liefde en nieuwsgierigheid naar de mechanische producten, en als ze willen rijden moeten ze zijn genieten van dat soort van manipulatie in de auto, die op de stoel van de bestuurder kan zitten om de richting en snelheid te controleren. En polshorloge is een soort van fijnmechanische artikelen, waarin de combinatie van de verschillende onderdelen condenseert en de koele uitstraling kan mannelijkheid van een man te passen. Hier zal u de replica horloges voor mannen .
Zenith Elite 18.2140.691 / 02.C498 horloges
Zenith werd opgericht in Zwitserland in 1865 na Christus, en het heeft 146 jaar geschiedenis, en is een van de grote vier echte horlogemakers in Zwitserland. De essentie van het merk Zenith ligt in de vervaardiging van verfijnde, buitengewoon nauwkeurige precisiehorloges en afstemmen van de volwassen man is een van de beste keuze. Zenith Elite-serie horloge is in principe erven van de kenmerken van de originele horloges, op hetzelfde moment wordt de grote kalender venster, de maan zin, kleine secondewijzer op harmonieuze wijze in één uur 'en 6 uur' en 9 uur 'positie op de draaiknop om traliewerk wijzerplaat en de beknopte tijdschalen samen te werken, tot elegante functies te laten zien. Kleine blauwe secondewijzer is klein en delicaat, en de maan zin om zes uur 'steeds meer als gevolg van connotatie en de smaak van de man, het waarderen van de maan gevoelens van de Ouden.
De Zenith grote kalender maan zin horloge is voorzien van het type prinses rhodium metaal facetten pointers, en de handleiding geïnstalleerd lange tijdschalen tot de kenmerken van de historische horloges laten zien, en de horlogekast grootte wordt verhoogd tot 40 mm aan de uniciteit van Zenith Elite tonen kijken om te sterk verminderen van de waardige en ervaren gevoel. Het horloge geval polijsten is zeer soepel en heeft een glans, en de roos goud materiaal is matching met de diep bruine krokodil horlogebandje om de identiteit en de status van de man te laten zien. Het draagt de Elite691 zelfoprollend beweging met de trillingsfrequentie van 28.800 keer per uur en krachtige reserve van 50 uur.