replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月7日星期三

IWC Ingenieur Double Chronograph Titanium Replica

Geïnspireerd door samenwerking van het merk met de Mercedes AMG Petronas Formula One racing team. De IWC Ingenieur Double Chronograph Titanium heeft een titanium behuizing en bezel, en heeft een titanium kroon, kroon beschermer, en drukknoppen, die allemaal worden vervolgens bekleed met rubber voor een betere grip ook - replica IWC Ingenieur .

Het horloge heeft een chronograaf mechanisme (gekozen vanwege het nut ervan in de Formule One racing) met een split-secondewijzer die kunnen worden gebruikt om twee tussentijden opnemen binnen een gegeven moment, terwijl de blauw-of wit-getipte chronograaf blijft lopen. Wanneer de drukknop om 10 uur opnieuw wordt ingedrukt, de split-secondewijzer vangt direct met de chronograaf de hand en loopt synchroon met het weer.

Atimes.co erop gericht om de beste winkel de verkoop van luxe merken AAA replica horloges die nep horloge te bieden van zijn replica Breitling horloges te koop , Hublot, Panerai, uitstekende replica TAG Heuer, rolex, omega etc ...bekijk meer horloges replica en replica Rolex Milgauss

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex