replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

TAG Heuer Carrera "Grand Prix van Monaco" Limited Edition Chronograaf Drops het pedaal en Goes

TAG Heuer Carrera "Grand Prix van Monaco" Edition Chronograaf horloges toeren haar motoren en laat de pedaal en gaat voor een sportieve manier win! Deze Carrera geïnspireerde limited edition horloge is een eerbetoon aan de Carrera Panamericana Mexico wegwedstrijd van de jaren '50 en snelheden tot één van de meest sensationele, prestigieuze en spannende auto ras - Grand Prix van Monaco.

TAG Heuer President en CEO Jean Christophe-Babin samen met India merk ambassadeur coureur Karun Chandhok en acteur Shahrukh Khan introduceerde de limited edition 'Monaco Grand Prix' Chronograph Carrera in Mumbai Palladium Mall voor de inhuldiging van een nieuwe boetiek showroom dat levensstijlen vertoont accessoires, uurwerken, de nieuwste collecties en limited edition horloges.
De Grand Prix van Monaco Limited Edition Chronograaf beschikt over het uithoudingsvermogen van een Formula One motor raceauto maken de presentatie van de tijd een opwindende circuit ervaring. Het sport een gedurfde rvs 43 mm behuizing met rode Grand Prix van Monaco belettering op de zwarte omlijsting tachymeter schaal. De dramatische zwarte wijzerplaat toont rode chronograaf handen met een grote dag / datumweergave gelegen op 3:00. Het is uitgerust met krasbestendige dubbele anti-reflecterend behandeld saffier kristallen op zowel de zaak en de achterkant van de kast. De achterkant van de behuizing geeft ook de prestigieuze Grand Prix van Monaco logo samen met toegewezen "Limited Edition" nummer. Bekijk meer rolex en u-boat horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex