replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月18日星期一

Revue Cam Horloge M1

Afgezien van horloge verzamelen, mijn andere grote hobby is fotografie. Af en toe heb ik geconstateerd horloges die hebben een ingebouwde camera, en bijna universeel zijn ze digitaal zijn.
Dit horloge is eigenlijk een pols gemonteerde film camera met een kleine horloge op dezelfde band.
Het horloge is door de Duitse firma Foto-Quelle, en uitgebracht onder hun Revue merk. De Foto Quelle vele filmcamera's vrijgegeven onder de Revue en Revueflex merken (maar gemaakt door anderen, bijvoorbeeld Zenit en Konica) uit de late jaren '50, en in 1970 was 's werelds grootste fotografische retailer. Dit mengsel van de camera en het horloge kwam ergens in de jaren 1990. Het wordt beschreven als "Die Kamera voor actieve Schnappschüsse" wat zich vertaalt naar "The Camera voor actieve Snapshots".
De camera deel heet een subminiature camera vanwege zijn kleine omvang. Het neemt de cartridge stijl Minox film, en is een basic camera met een sluitertijd.
Het horloge deel is een basis digitale LCD-module in zijn eigen huis. Het heeft twee knoppen om de 4-cijferige display met tijd, datum bedienen en seconden opties. Helaas, de camera collector Ik kocht deze off was de batterij in het horloge zo lang had gelekt naar links, het vernietigen van de module.
De handleiding heeft 3 sets van de nummers die zouden kunnen zijn model of catalogus nummers. Dit zijn BA-Z1-KB, 200,102 2 (de Bestell-Nr), en 330,014 5 (de zogenaamde Set).
Bekijk meer rolex imitatie en breitling chrono matic horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex