replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月11日星期一

White Hot Summer Fashions

De hond dagen van de zomer zijn hier. Met weer in de meeste delen van het land in de jaren 80 en 90, is het geen wonder dat iedereen dressing in koelere, meer comfortabele kleding voor de zomer hitte te ontsnappen. Lichtgewicht stoffen zoals katoen en linnen zijn populair favorieten tijdens het seizoen ... en wit, ivoor en room veruit zijn de kleuren te zien in deze zomer.
Lichte kleuren zoals wit, ivoor en crème de neiging om minder warmte absorberen wanneer u uit in de zon gedurende de dag, in vergelijking met donkere kleuren zoals zwart en bruin, die meer stralen van licht absorberen, waardoor een hogere temperatuur. NIXON-A309100-00
Het is geen wonder dat de populaire mode-ontwerpers van Michael Kors, Ralph Lauren en Tory Burch aan Chanel, Fendi en Christian Dior hebben een witte ensembles in de lente en de zomer collecties. De kleur is altijd wit warm tijdens de lente tot de zomer.
Accessoires van polshorloge. Begeleidende witte en een zonnebril om schoenen en handtassen zijn ook populair tijdens het seizoen. Popular Online Retailer eWatches.com heeft een White-Hot Summer Styles Event dit Fashion Week met Helder wit Horloges van Today's toonaangevende horlogemakers.
Meer dan 269 modellen worden gepresenteerd in de promotie, met inbegrip van stijlen uit Versace, ESQ Movado, Puma, Zwitserse Legend, Lucien Piccard, Red Line, a_line, Elini Barokas, Invicta, Nixon, Fossil, Clyda, Ted Lapidus, Christian Lacroix, Thierry Mugler, Mulco en Kenneth Jay Lane.
De Nixon Rubber 42-20 Chronograph is een uitstekende keuze voor Today's Fashion Actieve vrouw. High-performance Vrouwen sport horloge heeft een witte rubber beklede stalen kast en bijpassende witte rubberen band.
De unidirectionele draaibare witte bezel met reliëf markeringen omringt de witte wijzerplaat met drie subdials, lichtgevende wijzers en zilverkleurige uur markers. Een schroef-down kroon en push-stukken op de links gerichte zijde voegen onderscheid en zijn ideaal linker gebruikers als golfers. Bekijk meer Horloges nep en horloges bell & ross

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex