replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月14日星期四

Musk MM-2068 Automatic Watch

De Musk merk dat ik vond onlangs zijn een beetje ongewoon, als ze lijken te zijn geworden zeer populair (uit het niets), en ze hebben horloges van het goedkope tot het luxe gevoel. De horloges kunnen worden gespot door het logo van een vervlochten mannelijke en vrouwelijk symbool, maar met de mannelijke symbool pijl die wijst recht omhoog.
Dit model is een van de meer luxe gevoel degenen, met een goede kwaliteit van de bouw. ​​Het horloge is de MM-2068 en het is een mechanisch model met een automatisch uurwerk. De beweging heeft 21 juwelen en een hoog ritme design, met 4 beats per seconde (14.400 BPH). Er is een klein venster in de wijzerplaat (bij 7 uur positie) wanneer een van de parels kan ook worden gezien als een blik op het handwiel. Zoals vele automaten, achter het horloge is duidelijk en het gewicht te zien. Het gewicht van dit model is goudkleurig en zwaar gegraveerd met de naam Musk, vele versies van het logo en een geometrisch patroon. Het horloge is licht van gewicht, met een aluminium schaal en Het is 10 bar waterbestendig (met een schroef kroon te helpen met de waterdichte afdichting).
Het horloge is een 3 handontwerp wijzerplaat met een datumvenster op de 3 uur positie. Het gezicht heeft witte markeringen op een zwarte achtergrond, met nummers alleen op de 12 en 6. Er is ook een zwarte omlijsting met de naam Musk en logo gedrukt in het. Het horloge moet een urethaan band met een schroef verbinding naar de zaak, maar mijn ene heeft mijn universele band als het origineel ontbreekt.
Ik weet niet de oorspronkelijke prijs van dit model, maar de Amazon Japan website toonde dit werd er voor het eerst vermeld in 2010.
Bekijk meer rolex kopie en u-boat flightdeck horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex