replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月26日星期二

Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39.007 37j AID

Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39.007 37j AID Een overzicht van de Oris Grote Crown Pointer Date Horloge Oris horloges betekenen uitstekende Zwitserse productie en eenvoudige styling tegen kosten die het meest kunnen betalen. Ik ben een bewonderaar van Oris horloges en ik hou van haar huidige assortiment van Major Crown Pointer Dag horloges, ondanks het feit dat er een bepaalde of twee punten over het assortiment Ik heb matige kritiek. De Tijdloze Louis-Vuitton-Tambour Diving Girl Kijk naar Het is echt een waarheid die Louis Vuitton altijd fantasierijke items ontworpen door de legendarische klassieke Monogram monster, geen enkel verschil maken wat ze zijn Louis Vuitton handtassen, of horloges. Net als de Tambour Diving Lady Let op met schitterende rode kleur. Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39.007 37j AID Hoe te beleggen in een te genieten voor een Vrouw Bij het verwerven van een kijkje op voor een dame, je moet kijken naar verschillende variabelen als in tegenstelling tot de aankoop van een cheque uit voor een man. Looks en fabrikanten zouden snel meer wegen dan praktisch. Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39.007 37j AID Bekijk meer horloges rolex en horloges bell & ross 42mm model

2016年1月21日星期四

TAG Heuer Carrera "Grand Prix van Monaco" Limited Edition Chronograaf Drops het pedaal en Goes

TAG Heuer Carrera "Grand Prix van Monaco" Edition Chronograaf horloges toeren haar motoren en laat de pedaal en gaat voor een sportieve manier win! Deze Carrera geïnspireerde limited edition horloge is een eerbetoon aan de Carrera Panamericana Mexico wegwedstrijd van de jaren '50 en snelheden tot één van de meest sensationele, prestigieuze en spannende auto ras - Grand Prix van Monaco.

TAG Heuer President en CEO Jean Christophe-Babin samen met India merk ambassadeur coureur Karun Chandhok en acteur Shahrukh Khan introduceerde de limited edition 'Monaco Grand Prix' Chronograph Carrera in Mumbai Palladium Mall voor de inhuldiging van een nieuwe boetiek showroom dat levensstijlen vertoont accessoires, uurwerken, de nieuwste collecties en limited edition horloges.
De Grand Prix van Monaco Limited Edition Chronograaf beschikt over het uithoudingsvermogen van een Formula One motor raceauto maken de presentatie van de tijd een opwindende circuit ervaring. Het sport een gedurfde rvs 43 mm behuizing met rode Grand Prix van Monaco belettering op de zwarte omlijsting tachymeter schaal. De dramatische zwarte wijzerplaat toont rode chronograaf handen met een grote dag / datumweergave gelegen op 3:00. Het is uitgerust met krasbestendige dubbele anti-reflecterend behandeld saffier kristallen op zowel de zaak en de achterkant van de kast. De achterkant van de behuizing geeft ook de prestigieuze Grand Prix van Monaco logo samen met toegewezen "Limited Edition" nummer. Bekijk meer rolex en u-boat horloges

2016年1月18日星期一

Revue Cam Horloge M1

Afgezien van horloge verzamelen, mijn andere grote hobby is fotografie. Af en toe heb ik geconstateerd horloges die hebben een ingebouwde camera, en bijna universeel zijn ze digitaal zijn.
Dit horloge is eigenlijk een pols gemonteerde film camera met een kleine horloge op dezelfde band.
Het horloge is door de Duitse firma Foto-Quelle, en uitgebracht onder hun Revue merk. De Foto Quelle vele filmcamera's vrijgegeven onder de Revue en Revueflex merken (maar gemaakt door anderen, bijvoorbeeld Zenit en Konica) uit de late jaren '50, en in 1970 was 's werelds grootste fotografische retailer. Dit mengsel van de camera en het horloge kwam ergens in de jaren 1990. Het wordt beschreven als "Die Kamera voor actieve Schnappschüsse" wat zich vertaalt naar "The Camera voor actieve Snapshots".
De camera deel heet een subminiature camera vanwege zijn kleine omvang. Het neemt de cartridge stijl Minox film, en is een basic camera met een sluitertijd.
Het horloge deel is een basis digitale LCD-module in zijn eigen huis. Het heeft twee knoppen om de 4-cijferige display met tijd, datum bedienen en seconden opties. Helaas, de camera collector Ik kocht deze off was de batterij in het horloge zo lang had gelekt naar links, het vernietigen van de module.
De handleiding heeft 3 sets van de nummers die zouden kunnen zijn model of catalogus nummers. Dit zijn BA-Z1-KB, 200,102 2 (de Bestell-Nr), en 330,014 5 (de zogenaamde Set).
Bekijk meer rolex imitatie en breitling chrono matic horloges

2016年1月14日星期四

Musk MM-2068 Automatic Watch

De Musk merk dat ik vond onlangs zijn een beetje ongewoon, als ze lijken te zijn geworden zeer populair (uit het niets), en ze hebben horloges van het goedkope tot het luxe gevoel. De horloges kunnen worden gespot door het logo van een vervlochten mannelijke en vrouwelijk symbool, maar met de mannelijke symbool pijl die wijst recht omhoog.
Dit model is een van de meer luxe gevoel degenen, met een goede kwaliteit van de bouw. ​​Het horloge is de MM-2068 en het is een mechanisch model met een automatisch uurwerk. De beweging heeft 21 juwelen en een hoog ritme design, met 4 beats per seconde (14.400 BPH). Er is een klein venster in de wijzerplaat (bij 7 uur positie) wanneer een van de parels kan ook worden gezien als een blik op het handwiel. Zoals vele automaten, achter het horloge is duidelijk en het gewicht te zien. Het gewicht van dit model is goudkleurig en zwaar gegraveerd met de naam Musk, vele versies van het logo en een geometrisch patroon. Het horloge is licht van gewicht, met een aluminium schaal en Het is 10 bar waterbestendig (met een schroef kroon te helpen met de waterdichte afdichting).
Het horloge is een 3 handontwerp wijzerplaat met een datumvenster op de 3 uur positie. Het gezicht heeft witte markeringen op een zwarte achtergrond, met nummers alleen op de 12 en 6. Er is ook een zwarte omlijsting met de naam Musk en logo gedrukt in het. Het horloge moet een urethaan band met een schroef verbinding naar de zaak, maar mijn ene heeft mijn universele band als het origineel ontbreekt.
Ik weet niet de oorspronkelijke prijs van dit model, maar de Amazon Japan website toonde dit werd er voor het eerst vermeld in 2010.
Bekijk meer rolex kopie en u-boat flightdeck horloges

2016年1月11日星期一

White Hot Summer Fashions

De hond dagen van de zomer zijn hier. Met weer in de meeste delen van het land in de jaren 80 en 90, is het geen wonder dat iedereen dressing in koelere, meer comfortabele kleding voor de zomer hitte te ontsnappen. Lichtgewicht stoffen zoals katoen en linnen zijn populair favorieten tijdens het seizoen ... en wit, ivoor en room veruit zijn de kleuren te zien in deze zomer.
Lichte kleuren zoals wit, ivoor en crème de neiging om minder warmte absorberen wanneer u uit in de zon gedurende de dag, in vergelijking met donkere kleuren zoals zwart en bruin, die meer stralen van licht absorberen, waardoor een hogere temperatuur. NIXON-A309100-00
Het is geen wonder dat de populaire mode-ontwerpers van Michael Kors, Ralph Lauren en Tory Burch aan Chanel, Fendi en Christian Dior hebben een witte ensembles in de lente en de zomer collecties. De kleur is altijd wit warm tijdens de lente tot de zomer.
Accessoires van polshorloge. Begeleidende witte en een zonnebril om schoenen en handtassen zijn ook populair tijdens het seizoen. Popular Online Retailer eWatches.com heeft een White-Hot Summer Styles Event dit Fashion Week met Helder wit Horloges van Today's toonaangevende horlogemakers.
Meer dan 269 modellen worden gepresenteerd in de promotie, met inbegrip van stijlen uit Versace, ESQ Movado, Puma, Zwitserse Legend, Lucien Piccard, Red Line, a_line, Elini Barokas, Invicta, Nixon, Fossil, Clyda, Ted Lapidus, Christian Lacroix, Thierry Mugler, Mulco en Kenneth Jay Lane.
De Nixon Rubber 42-20 Chronograph is een uitstekende keuze voor Today's Fashion Actieve vrouw. High-performance Vrouwen sport horloge heeft een witte rubber beklede stalen kast en bijpassende witte rubberen band.
De unidirectionele draaibare witte bezel met reliëf markeringen omringt de witte wijzerplaat met drie subdials, lichtgevende wijzers en zilverkleurige uur markers. Een schroef-down kroon en push-stukken op de links gerichte zijde voegen onderscheid en zijn ideaal linker gebruikers als golfers. Bekijk meer Horloges nep en horloges bell & ross

replica rolex

replica rolex
replica rolex