replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月23日星期日

Een up-close kijk naar de Vacheron Constantin Maitre Cabinotier Retrograde Armillaire Tourbillon Horloge en Kalibre 1990

Vacheron Constantin Matire Cabinotier, pièce uniek kaliber 1990

Vacheron Constantin Matire Cabinotier, pièce uniek kaliber 1990
Onlangs op onze Perfect Timing-kolom op Forbes.com introduceerden we de wereld naar het nieuwe horloge van Vacheron Constantin Maître Cabinotier Retrograde Armillary Tourbillon, waarin het hele nieuwe Caliber 1990 wordt bewaard.
Geïnspireerd door de Vacheron Constantin Ref .57260 - 's werelds meest ingewikkelde horloge dat acht jaar in de productie was en een verkoopprijs van ongeveer $ 8 miljoen droeg. Dit nieuwe horloge is ook een uniek stuk en is ook een dubbelzijdig stuk. Het is echter een horloge, geen zakhorloge, en het was niet ontworpen voor een specifieke verzamelaar zoals de Ref. 57260. Het heeft echter vier patenten in afwachting en markeert het eerste horloge van het merk met armillaire bolvormige tourbillon escapement.
Het horloge is een 45,7 mm witte gouden horloge en herbergt de handmatig wondbeweging die armillary tourbillon biedt en een dubbele retrograde indicatie. Zoals we op onze Perfect Timing-kolom genoteerd hebben, is de Armillary Tourbillon een sferisch gevormde tourbillon met zelden gebruikte sferische balansveer. Het draait op twee assen onder een saffierkoepel om 9.00 uur. De vorm is gebaseerd op een armillaire sfeer geïnspireerd door degenen die in een 18de eeuwse astronomische klok gebruikt werden. De rotatie van de aluminiumlegering tourbillon kooi kan ook gezien worden aan de kant van het horloge dankzij een saffier kristalopening op de behuizing.
Het Caliber 1990 heeft 299 onderdelen en vier patenten in afwachting
Het Caliber 1990 heeft 299 onderdelen en vier patenten in afwachting
Daarnaast hebben de retrograde uren en minuten indicaties een directe flyback functie, waardoor de handen die de uren en minuten aanduiden voortdurend bewegen - de tijd markeren en dan terug naar nul vliegen wanneer ze hun eindpunt hebben bereikt om opnieuw te beginnen . Om deze constante bliksemsnelheid te vergemakkelijken, zijn er niet alleen sprake van speciale versnellingen en wielen in het kaliber, maar ook de handen zijn gemaakt van titanium. Bekijk meer replica horloge en Rolex YachtmasterBekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex