replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月23日星期日

Een up-close kijk naar de Vacheron Constantin Maitre Cabinotier Retrograde Armillaire Tourbillon Horloge en Kalibre 1990

Vacheron Constantin Matire Cabinotier, pièce uniek kaliber 1990

Vacheron Constantin Matire Cabinotier, pièce uniek kaliber 1990
Onlangs op onze Perfect Timing-kolom op Forbes.com introduceerden we de wereld naar het nieuwe horloge van Vacheron Constantin Maître Cabinotier Retrograde Armillary Tourbillon, waarin het hele nieuwe Caliber 1990 wordt bewaard.
Geïnspireerd door de Vacheron Constantin Ref .57260 - 's werelds meest ingewikkelde horloge dat acht jaar in de productie was en een verkoopprijs van ongeveer $ 8 miljoen droeg. Dit nieuwe horloge is ook een uniek stuk en is ook een dubbelzijdig stuk. Het is echter een horloge, geen zakhorloge, en het was niet ontworpen voor een specifieke verzamelaar zoals de Ref. 57260. Het heeft echter vier patenten in afwachting en markeert het eerste horloge van het merk met armillaire bolvormige tourbillon escapement.
Het horloge is een 45,7 mm witte gouden horloge en herbergt de handmatig wondbeweging die armillary tourbillon biedt en een dubbele retrograde indicatie. Zoals we op onze Perfect Timing-kolom genoteerd hebben, is de Armillary Tourbillon een sferisch gevormde tourbillon met zelden gebruikte sferische balansveer. Het draait op twee assen onder een saffierkoepel om 9.00 uur. De vorm is gebaseerd op een armillaire sfeer geïnspireerd door degenen die in een 18de eeuwse astronomische klok gebruikt werden. De rotatie van de aluminiumlegering tourbillon kooi kan ook gezien worden aan de kant van het horloge dankzij een saffier kristalopening op de behuizing.
Het Caliber 1990 heeft 299 onderdelen en vier patenten in afwachting
Het Caliber 1990 heeft 299 onderdelen en vier patenten in afwachting
Daarnaast hebben de retrograde uren en minuten indicaties een directe flyback functie, waardoor de handen die de uren en minuten aanduiden voortdurend bewegen - de tijd markeren en dan terug naar nul vliegen wanneer ze hun eindpunt hebben bereikt om opnieuw te beginnen . Om deze constante bliksemsnelheid te vergemakkelijken, zijn er niet alleen sprake van speciale versnellingen en wielen in het kaliber, maar ook de handen zijn gemaakt van titanium. Bekijk meer replica horloge en Rolex YachtmasterBekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

2017年4月1日星期六

Commemorative Limited Edition: Montblanc SG50 Collection

Commemorative Limited Edition Montblanc SG50 Collection
Met ingetogen raffinement, Montblanc transformeert een klassiek horloge en het schrijven van instrumenten in limited edition eerbetoon aan de schoonheid, de energie en de geschiedenis van Singapore. Deze stukken gemaakt met passie en vaardigheid, zal niet alleen een boete levenspartner, maar ook nog een herinnering van de meest speciale verjaardag van het land zijn. Om de 50ste verjaardag van Singapore Onafhankelijkheid op 9 augustus 2015 te vieren, Montblanc introduceert een limited edition Star Classique uurwerk en een scala aan herdenkingsmunt Meisterstück White Solitaire schrijfgerei.
Een herdenkingsmunt Meisterstück Witte Solitaire Vulpen, Rollerball en balpen met de dop en vat in kostbare lak wit en rood goud armaturen zijn ingericht met verwijzingen naar jubileum van Singapore. Het voorste deel van het schrijven van instrumenten is gegraveerd met skyline van de stad, terwijl de 18K gouden penpunt van de vulpen elegant is in reliëf met het hoofd van de leeuw en de “SG 50” symbool. Een stuk van het schrijven van de geschiedenis beperkt tot slechts 500 stuks, de Singapore Special Edition is verkrijgbaar in Classique omvang Vulpen van 100 stuks, Rollerball van 200 stuks en balpen van 200 stuks.
Beperkt tot slechts 50 stuks, is de Star Classique Singapore Special Edition uurwerk kenmerkt zich door een zuivere witte wijzerplaat moeder-of-pearl met Arabische cijfers, en de kostbare rode vergulde feuille uren- en minutenwijzer, het leveren van een perfecte leesbaarheid. De slanke 39mm rode gouden kast van het horloge draagt ​​gestroomlijnde esthetiek van het horloge, terwijl de smalle, verticaal uitstekende kromme hoorns iets omlaag te geven dit kijken naar een anatomische contour die perfect past rond de pols van de drager. De uivorm kroon is ingelegd met het Montblanc embleem. Een zwarte alligator-skin band met rode gouden speld gesp mooi contrast met de zaak en wijzerplaat. De kleine tweede een “06:00” met zijn rode hand is voorzien van de Lion's Head, het traditionele symbool door de regering geïntroduceerd in 1986 om het vastleggen van Singapore reputatie als de Lion City. Onder de leeuw, is voorzien van de inscriptie “SG 50”. Een ruit van saffier kristal in de achterkant van de behuizing is voorzien van Singapore skyline, die enkele van de meest iconische gebouwen van de Lion City waaronder Marina Bay Sands, Singapore Flyer en de Gardens by the Bay schetst.
Montblanc Singapore zal een deel van de opbrengst verhoogd door middel van de verkoop van elke unieke SG 50 schrijfinstrument of uurwerk naar Poor het Lichtpad School en Needy Fund te doneren. Op grond van deze campagne, zal de opbrengst te helpen bij het verstrekken van kritische en essentiële diensten te helpen kinderen met speciale behoeften om hun potentieel te bereiken.
Commemorative Limited Edition Montblanc SG50 Collection 1

Bekijk meer rolex replicas en rolex kopie

replica rolex

replica rolex
replica rolex