replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年4月12日星期四

Protection for the Seas: Oris Clipperton Limited Edition

Oris heeft eerder modellen gepresenteerd die de horlogemaker gebruikt om de oceanen te beschermen. Met de nieuwe Clipperton Limited Edition blijft Oris zich inzetten voor het behoud en de bescherming van de oceanen. Het is speciaal ontwikkeld om de Clipperton-atol te beschermen.
Het is een feit dat meer mensen de Mount Everest hebben bewandeld dan op het Clipperton-atol. Het is de meest afgelegen landmassa ter wereld. De onbewoonde archipel ligt in de oostelijke tropische zone, ongeveer 1.100 kilometer ten zuiden van het puntje van het schiereiland Baja aan de westkust van Mexico. Het volgende stuk land ligt 945 kilometer verderop. Ondanks de afgelegen ligging vormen illegale visserij en waterverontreiniging een acute bedreiging voor het Franse atol en zijn unieke ecosysteem. De wateren vormen een trekroute voor bedreigde diersoorten zoals haaien of pelagische vissen en de habitat van een groot aantal endemische soorten.
01 733 7730 4185 Set RS - Oris Clipperton Limited Edition
Aan het begin van een Clipperton ondersteund Oris eerste expeditie onder leiding van de Canadese N2Pix organisatie. Ze is gespecialiseerd in onderwater filmen en -forschungsreisen en uitgevoerd in het kader van de eerder genoemde 80-uur expeditie, een groep wetenschappers en conservators voor Atoll. Het doel was om de cruciale rol van de landmassa in de migratie gedrag van verschillende zeedieren te markeren en het verzamelen van data bestaande migratie theorieën te verfijnen, evenals uitbreiding van de permanente bescherming van de Clipperton ecosysteem.
Met Clipperton Limited Edition Oris vervolgt nu haar inzet voor dit eiland. De klok is gebaseerd op de Aquis serie van het merk. En een deel van de opbrengst van het model stroomt in toekomstige projecten - het doel is om de gevestigde vorig jaar mariene beschermde gebieden uit te breiden 12-100 nautische mijlen en het atol door de UNESCO World Heritage Site uit te leggen.
De Oris Aquis Clipperton wordt geleverd met een glanzende blauwe wijzerplaat, als gevolg van de kleur van de tot 60 meter diepe wateren rond het atol. Het horloge wordt geleverd met de kenmerken en functies die de Aquis serie kenmerken: 06:00 er is een datumvenster, de centrale secondewijzer komt in lollipop-stijl pointer als indexen zijn voorzien van Super-LumiNova. De unidirectionele draaibare ring is voorzien van een zwarte keramische insert en 60 minuten schaal. 
Het roestvast staal heeft een diameter van 43,5 mm en is waterdicht tot 30 bar. De bodem is ook gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een gravure van het atol omtrek.
01 733 7730 4185-Stel MB_sps.tif in
Binnenin werkt Aquis met een mechanische zelfopwindende beweging, de Oris Calibre 733. Het is gebaseerd op de Sellita SW 200-1, een werk dat veel wordt gebruikt voor zijn hoge betrouwbaarheid en prestaties, niet alleen door Oris maar ook door andere fabrikanten. 
De Oris Clipperton Limited Edition is beperkt tot 2.000 stuks. Het wordt gedragen op een armband van rubber of roestvrij staal.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

replica rolex

replica rolex
replica rolex