replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月16日星期三

Zenith viert New Pilot Watches

Historische watchJust een paar weken geleden in Parijs, ik had het sterke genoegen mee Zenith op de wereldberoemde Muse'e des Arts et Me'tiers in Parijs om de Pilot collectie vieren door Zenith. Dit merk, opgericht in 1865, begeleid Louis Ble'riot op zijn vlucht over het Engels Kanaal in 1909 - waardoor hij de eerste man om te vliegen over het kanaal. Op het moment, pochte hij dat zijn Zenith horloge was een bevredigend instrument fr de vlucht, "en kan het niet al te sterk aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar precisie." Het vliegtuig maakte hij dat de historische vlucht in hangt permanent Pilot Doublematicfrom het plafond bij de Muse'e des Arts et

Me'tiers - waardoor dit de perfecte plek voor het evenement. Het uurwerk gedragen door Ble'riot op die vlucht was ook te zien.

Terwijl de 103-jaar-oude horloge was een grote trekken, de nieuwste stukken in de collectie trekken ook veel aandacht. Onder hen - en hebben hun weg naar de Amerikaanse detailhandelsverkopen scène:
De Pilot Montre d'Aeronef Type 20 - met maar liefst geval 57.5mm diameter vervaardigd in titanium. De COSC chronometer gecertificeerde mechanische 5011K beweging wordt afgeleid van 1960 zakhorloges door Zenith.
De Pilot Big Date Special - -geared voor een klassieke look van de legendarische 1969 El Primero beweging te eren. Deze 42mm ingesloten horloge met chronograaf is zeker een horloge voor liefhebbers.
The Pilot Doublematic chronograaf met een alarm functie die wordt bestuurd door de drukknop kroon op 08:00. De wereld timer horloge klopt op 36.000 trillingen per uur en biedt 50 uur gangreserve dankzij de mechanische automatische El Primero Caliber 4046.

In ander nieuws, Zenith introduceerde Felix Baumgartner - haar gedurfde ambassadeur - die deze maand uit een capsule zal springen van een hoogte van 36,5 kilometer boven New Mexico, als onderdeel van het Red Bull Stratos missie. Hij zal dus de eerste man die Pilot Montre d Aeronef Type 20de geluidsbarrière te steken in vrije val mode vanaf de rand van de ruimte geworden.Hij zal worden uitgerust in zijn missie door zijn El Primero Stratos flyback Opvallende 10. Daarnaast Atimelyperspective.com toerde de Zenith fabriek en wij sturen u meer over te brengen binnenkort - met originele foto's. Blijf kijken.


Bekijk meer rolex imitatie en horloges rolex day date

2016年3月7日星期一

Pig Head Animal - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large (Heren maat ...

Pig Head Animal - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large (Heren maat ... Sporting een New Movado Sapphire Synergy Let Als u op de uitkijk op horloges, de nieuwe Movado Sapphire Synergy selectie van horloges zojuist onthulde en ze zijn een prachtig stuk van het werk doen. de Movado uitzicht bedrijf is in bedrijf sinds 1981 en de beste kwaliteit te bekijken onderdelen op elk gewenst moment gemaakt heeft gemaakt. Zie wat er nieuw is met de Sapphire Synergy collectie. Krijg Extra uit uw Let Ongeacht of u een individuele Timex dat prijskaartje $ 50 nine.ninety negen of een Movado dat was $ 400,00 u de meest voor uw geld. de zinnige informatie over de horloges moet echt over de behandeling en routine-onderhoud te krijgen. Pig Head Animal - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large (Heren maat ... The Rise, Fall, en de terugkeer van de Men's Pocket Kijk naar het begin van een status symbool voor de rijken en zeer effectief, de pocket uitzicht is al lang verdwenen van de Koning van de Enjoy-Aarde om een ​​out-of-day relikwie. Deze dagen, de mannen pocket genieten is terug te keren naar de mode-omgeving als de belangrijkste afbeelding tussen de retro-type. Pig Head Animal - WATCHBUDDY ย ฎ ELITE verchroomd Metalen armband horloge met Metal Mesh Strap-Size-Large (Heren maat ... Bekijk meer replica Zwitserse en tag heuer monaco/monza horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex